2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Staj Duyurusu Hakkında

Sevgili Öğrenciler;

2019-2020 Bahar Yarıyılında Mezun Durumda olmayan öğrencilerden yaz stajı yapmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki duyurudan ulaşabileceği;

Form 1, Form 2, Form 3, Form 5 ve Form 6’nın ilgili yerlerini bilgisayar ortamında doldurmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin staj yapmak istedikleri işletmelere (Pandemi sebebiyle işletmelerle kesinlikle yüz yüze iletişime geçmeyin, tüm işlemlerinizi telefon ve e-mail yoluyla gerçekleştiriniz) elektronik ortamda göndermeleri ve gerekli yerleri imzalatmaları gerekmektedir.

İmzalanmış evrakların taranmış dijital kopyalarının tugay.sisman@marmara.edu.tr e-mail adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Dijital ortamda hazırladığınız tüm formların asıllarının istenildiği takdirde teslim edilmesi durumu için sizin tarafınızdan muhafaza edilmesi gerekmektedir.

Konu ile ilgili öngörülmeyen gelişmelerin olması ve Yükseköğretim Kurumları ilgili makamlarının alacağı kararlar doğrultusunda yeni düzenlemeler yapılabilecektir.