WILO POMPA SİSTEMLERİ A.Ş. Ziyareti

WILO Pompa Sistemleri A.Ş.’nin Tuzla Orhanlı’da yapılan Avrupa’nın ilk Leed Sertifikalı Yeşil Binası’na  Yrd. Doç. Dr. Yalçın BOZTOPRAK tarafından düzenlenen bir teknik gezi yapıldı.
Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Gültekin Basmacı ve Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerinin katıldığı gezide grubu,Wilo Türkiye Genel Müdürü Ercüment Yalçın karşıladı. Avrupa’nın ilk ‘’Leed Sertifikalı Yeşil Binası’’ özelliğine sahip olan binada misafirlerine nezaket konuşması yapan Ercüment Yalçın kurum olarak binalarında konumlandırdıklarıı enerji tasarruflu uygulamaları ürünlerinede tatbik ettiklerini belirterek AR-GE çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. WILO pompalarının Ortadoğu’ya açılan kapısı olduklarını söyleyerek kurum bünyesinde istihdam edecekleri elemanları seçerken bilgi birikimlerinin yanısıra yabancı dil bilgilerinin seviyelerinede dikkat ettiklerini belirtti.(28 Aralık 2011)

Bu sayfa Machinery tarafından en son 17.09.2014 17:51:19 tarihinde güncellenmiştir.