TÜRKİYE’DE SİVİL HAVACILIK PANELİ

Türkiye’de sivil havacılık sektöründe yaşanan gelişmeler ve 2023 vizyonunda gerçekleştirilmesi düşünülen projeler, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Mimar ve Mühendisler Grubu’nun ortaklaşa düzenlediği ve İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi’nde gerçekleştirilen “Türkiye’de Sivil Havacılık Sektörü” konulu panelde ele alındı. Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir ve İTÜ Uçak ve Uzay Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hayri Acar’ın sunum yaptığı panelde havacılık sanayi, faaliyetler ve gerçekleştirilen faaliyetlerin sürdürülebilir olabilmesi için neler yapılması gerektiği konuları tartışıldı. Panele Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencileri de katıldı. (14 Mart 2013)

Bu sayfa Machinery tarafından en son 17.09.2014 17:51:25 tarihinde güncellenmiştir.